Despre QRit

Voxline Communication a dezvoltat propria sa platforma de generare de coduri QR - qrit.ro - platforma uneste avantajul major al solutiilor proprietare de generare a codurilor bidimensionale: masurarea, cu flexibilitatea pe care o ofera generarea de coduri QR, pentru decodarea carora nu este necesara si o solutie proprietara instalata pe telefonul mobil.

Platforma qrit.ro permite generarea de coduri QR si scurtarea automata a url-urilor catre care va trimite decodarea ulterioara a codului QR generat.

Avantajul utilizarii platformei qrit.ro este ca imbina realizarea codurilor QR cu oferirea de statistici avansate de acces in cazul in care se utilizeaza scurtarea automata, din platforma, a linkurilor web catre care este trimis utilizatorul, dupa decodare. Se obtin, astfel, informatii precum: numarul de decodari si accesari ale linkului respectiv, tipul dispozitivelor care au decodat codul QR (model, marca, browser, sistem de operare, dimensiuni display, etc), momentul zilei in care a fost decodat codul QR, etc.

Voxline Communication este o companie infiintata in 1998, cu capital integral francez, fiind cea mai veche companie care ofera servicii de mobile marketing din Romania.

Suntem specializati in implementarea de sevicii de marketing direct prin intermediul telefoniei mobile, programarea de aplicatii complexe web based, advergames, servicii de call center, servicii de microplati prin intermediul telefoniei si suntem operator autorizat de telecomunicatii, avand transe proprii de numerotatie cu tarif normal, numere verzi si numere cu suprataxa.

Voxline Communication este interconectata la nivel de operator cu Romtelecom, Vodafone, Orange, Cosmote si este operator autorizat de baze de date, fiind inregistrata la ANSPDCP sub numarul 8006/2008.

Echipa Voxline este formata din 17 persoane, cu o vechime medie in companie de peste 4 ani iar serverele de productie sunt colocate in centrul NXData unde asiguram 3 conexiuni diferite la internet - ceea ce garanteaza un SLA de minim 99.9% pe an.

Printre clientii pentru care am prestat servicii de mobile marketing, se numara: Qadrant Amroq Beverages (Pepsi), Star Foods (Lays), JTI (Winston, Camel, Glamour), Unilever (Dove, Cif&Domestos, Dero), URBB (Tuborg, Carlsberg, Granini), Wrigley (Juicy Fruit), Prodal94 (Stalinskaya, Wembley), J&B, Procter&Gamble (Fairy, Gillette, Tide), Canon, Western Union, Heineken, Johnson Wax, Farmec, Tchibo Brands, Henkel Romania etc.

Va invitam sa descoperiti mai multe despre Voxline pe voxline.ro